Eseménynaptár
2017. Március
HKSzCsPSV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Programok / Receptek

Szarvashússal készített bableves


Hozzávalók:

1 kg sertéscsülök
1 kg szarvaslapocka
40 dkg bab
10 dkg liszt
1 evőkanál pirospaprika
5 dkg zeller
15 dkg sárgarépa
10 dkg zsír
1 kanál só
1 db vöröshagyma
10 dkg fehérrépa

A babot előző nap beáztatjuk és a csülökkel feltesszük főzni. Sózzuk, fűszerezzük. A szarvasmarhahúst pörköltnek elkészítjük. A félig megfőtt babhoz adjuk a zöldségeket és puhára főzzük. Zsemleszínű rántást készítünk. Csipetkével tálaljuk. A megfőtt bableveshez adjuk a pörköltet.
Térkép
Szállásajánlatok


Magyar Közbeszerzési és Elektronikus Beszerzési Zrt Közbeszerzési együttműködő partnerünk a Magyar Közbeszerzési és Elektronikus Beszerzési Zrt.
www.mkeb-zrt.hu



„Készült a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács támogatásával”