Eseménynaptár
2017. Május
HKSzCsPSV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Programok / Receptek

Szarvashússal készített bableves


Hozzávalók:

1 kg sertéscsülök
1 kg szarvaslapocka
40 dkg bab
10 dkg liszt
1 evőkanál pirospaprika
5 dkg zeller
15 dkg sárgarépa
10 dkg zsír
1 kanál só
1 db vöröshagyma
10 dkg fehérrépa

A babot előző nap beáztatjuk és a csülökkel feltesszük főzni. Sózzuk, fűszerezzük. A szarvasmarhahúst pörköltnek elkészítjük. A félig megfőtt babhoz adjuk a zöldségeket és puhára főzzük. Zsemleszínű rántást készítünk. Csipetkével tálaljuk. A megfőtt bableveshez adjuk a pörköltet.
Térkép
Szállásajánlatok


Magyar Közbeszerzési és Elektronikus Beszerzési Zrt Közbeszerzési együttműködő partnerünk a Magyar Közbeszerzési és Elektronikus Beszerzési Zrt.
www.mkeb-zrt.hu



„Készült a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács támogatásával”