Eseménynaptár
2017. Szeptember
HKSzCsPSV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Programok / Receptek

Rakott zöldbab

(10 adag)
Hozzávalók:

1,5 kg zöldbab
1 kg darált sertésdagadó
30 dkg trappista sajt
3 nagy pohár tejföl
10 db tojás
só, bors, fűszerpaprika
vaj zsemlemorzsa, fokhagyma
étolaj

A tisztított zöldbabot sós vízben, a tojásokat sima vízben megfőzzük. A darált húst olajban megpirítjuk, tetszés szerint fűszerezzük borssal, sóval, fűszerpaprikával, zúzott fokhagymával. A tepsit vékonyan kivajazzuk, zsemlemorzsát szitálunk rá. Beleteszünk egy réteg babot, szeletelt főtt tojást, sajtot reszelünk rá, majd rátesszük a fűszerezett darált húst és leöntjük tejföllel. A maradék babot a tetejére tesszük, befedjük jó vastagon tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal. 150 ° C-os sütőben 30-40 perc alatt készre sütjük.


Térkép
Szállásajánlatok


Magyar Közbeszerzési és Elektronikus Beszerzési Zrt Közbeszerzési együttműködő partnerünk a Magyar Közbeszerzési és Elektronikus Beszerzési Zrt.
www.mkeb-zrt.hu



„Készült a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács támogatásával”